* Της μάνας σου...

-Έλα στο γήπεδο
- Τι να έρθω να κάνω, φυσάει κι όλα...
- Καλά μείνε σπίτι, μη σου βάλουνε απουσία.
- Ναι ρε ανεξάρτητε επαναστάτη, θα πας στο γήπεδο και θεωρείς τον εαυτόν σου Κολοκοτρώνη.
- Πάμε ρε στριμμένο άντερο, αν τους κερδίσουμε σήμερα τους "βάζουμε από κάτω" (βαθμολογικά εννοούσε). Θα έχει κόσμο, θα γίνει χαμός !
Τι να κάνω κι εγώ τον άκουσα που να μην έσωνα. Πάμε να δούμε το χαμό είπα.
Να 'μαστε στην κερκίδα με τον αέρα στα αυτιά να δούμε τα παλικάρια του χωριού. Όταν αυτά μπήκαν μέσα κοιτούσα να δω γνώριμες φάτσες γιατί με το γήπεδο έχω κόψει παρτίδες εδώ και πολύ καιρό. Κοιτούσα και κοιτούσα και γνώριμο δεν έβλεπα. Εάν δεν ήξερα ότι ο Μολαϊκός φορούσε τα πράσινα σίγουρα θα νόμιζα ότι οι παίκτες ήταν του αντιπάλου.
- Ρε 'συ, ποιανού είναι αυτό το παιδάκι που κάνει τα γκελάκια με την μπάλα (ρώτησα)
- Δεν τον ξέρεις είναι Αλβανός, τον πήραμε από... (μου είπε κάποια μεγάλη ομάδα που δεν θυμάμαι)
- Να και οι μεταγραφές από το εξωτερικό (μονολόγησα).
- Ρε 'σύ, (το ρε το σήκωνε η ατμόσφαιρα) ο τερματοφύλακας φαίνεται γάτα (του είπα). Ποιος είναι ;
- Δεν τον ξέρεις. Μάλλον Βορειοηπειρώτης είναι. Από την Αλβανία κι αυτός.
Για κάτσε σκέφτηκα. Να 'ναι καλά τα παιδιά γερά και δυνατά και να παίζουνε μπάλα, αλλά ο Μολαΐκός που είναι ; Τουλάχιστον μπορεί να έχασα κατά κράτος στην υπηκοότητα, 2 στα 2 που λένε, αλλά με τον δεύτερο τουλάχιστον πέτυχα την εθνικότητα. Βορειοηπειρώτης γαρ προσεγγίζω σιγά - σιγά την Ελλάδα. Και ενώ ήμουν έτοιμος να ρωτήσω για τον τρίτο, σκέφτηκα να αντιστρέψω την ερώτηση.
- Κανένας Μολαΐτης παίζει ;
- Ναι ρε, παίζει ο Δούκας, αλλά δεν ξέρω αν θα τον βάλει.
Ε όχι ! σκέφτηκα, ότι και να έχει το παιδί πρέπει να μπει μέσα. Άστον να κάθετε σε μια γωνιά να τον καμαρώνουμε. Έτσι για φώλι !
Και ενώ το παιχνίδι άρχισε με το Μολαϊκό να είναι μόνο κατ' όνομα ντόπιος μετά από υπόδειξη του λάινσμαν αντιλαμβάνομαι ποδοβολητά δεξιά μου.
- Γ..ώ το σπίτι σου ρε μαλάκα. Βάλτο στο κώλο σου (το σημαιάκι εννοούσε).
- Της μάνας σου το μ... (ξεστόμισε και ο δεύτερος στον λάινσμαν που ήδη είχε ανέβει στα κάγκελα).
- Κοίτα τους μαλάκες, αρχίσανε (μου είπε ο κολλητός).
- Αυτή είναι η φάση που μου έλεγες ; (τον ρώτησα)
- Δεν έχεις δει τίποτα ακόμη ! (μου είπε χαμογελώντας).
Να μη τα πολυλογώ το τι ακούστηκε από τους μπροστινούς από τους πισινούς και από ανθρώπους γνωστούς που δεν το φανταζόμουνα, δεν περιγράφεται.
- Πως σε κάνει το γήπεδο (ψιθύρισα).
- Της μάνα σου το μ...
Άκουσα στον σβέρκο μου και ήμουν έτοιμος για "αγκαλιές" με εκείνον που με έβρισε, αλλά πριν το καταλάβω με πέρασε κυριολεκτικά από πάνω δίνοντας μου και μια στα πλευρά με το γόνατό του. Κουτρουβαλώντας τις κερκίδες ανέβηκε στα κάγκελα να συνεχίσει τις βρισιές και έτσι κατάλαβα ότι απευθυνόταν στο κοράκι (έτσι λένε τους διαιτητές στα γήπεδα).
Ευτυχώς ο διαιτητής σφύριξε ημίχρονο και βρήκα την ευκαιρία...
- Φεύγω, δεν μπορώ, πάγωσα (είπα στον φίλο μου).
Δεν μου πολυέδωσε και σημασία γιατί παρακολουθούσε καμιά 15αρια να έχουνε συγκεντρωθεί στα κάγκελα κοντά στα αποδυτήρια και να βρίζουν αντιπάλους και διαιτητές.
Παγωμένος και πονεμένος στα πλευρά από την προηγούμενη γονατιά, μπήκα στο αυτοκίνητο να φύγω.
Λίγα μέτρα αργότερα, στην πρώτη διασταύρωση, να σου και πετάγεται αυτοκίνητο από stop.
- Της μάνας σου... (ξεστόμισα φρενάροντας).
Όταν τον γνώρισα έμεινα κόκαλο. Σχεδόν γείτονας, χωριανός, ηλικιωμένος και γνωστός για τα φονικά του τερτίπια (λόγω μειωμένων αντανακλαστικών) όταν πιάνει τιμόνι. Έλα όμως που τον ήξερα και με ήξερε καλά. Όσο για τη μάνα του τι να πω για την μακαρίτισσα την Θεια........η. Μια καλοκάγαθη γριούλα που πρόλαβα να την γνωρίσω όσο ζούσε. Σε ποιον να ζητήσω συγνώμη. Σ' αυτόν που δεν με άκουσε ; να σηκώσω ψηλά το κεφάλι και να ζητήσω από την ίδια εάν με ακούει ; ή να ζητήσω από μένα και να υποσχεθώ ότι άλλη φορά δεν ξανάχει, όχι γήπεδο γενικά, αλλά τέτοιο γήπεδο, γιατί τελικά γίνεσαι ότι ακούς και ότι βλέπεις...

19 Σχόλια από αναγνώστες:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΝΩΝΥΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΗ, ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ......ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Της θειας σου!

Ανώνυμος είπε...

..."κόρη με τις ελιές!"

http://molaoi.blogspot.com είπε...

Ειλικρινά, προσπαθώ από την ώρα που διάβασα το πρώτο σχόλιο του αναγνώστη μας, εν πλήρη ηρεμία, να διακρίνω το κόμπλεξ που αναφέρει. Τελικά με το να αποτυπώνει κάποιος με πλήρη ρεαλισμό τα όσα του συνέβησαν σε μια Κυριακάτικη βόλτα τον καθιστούν στόχο;
Απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο χωρίς να εκδίδω πολεμική ανακοίνωση σαν αυτή που δέχτηκα, γιατί δεν είναι αυτή η πρόθεση αυτής της σελίδας, σε καλώ να μου αναφέρεις έναν λόγο ΜΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ για την αναγκαιότητα τέτοιων συμπεριφορών και εγώ μαζί σου θα ανέβω στα κάγκελα να βρίζω σπίτια, μανάδες, όσια και ιερά σε οποιονδήποτε μου υποδείξεις για να πάψω να είμαι "επικίνδυνος για τον τόπο μου" όπως με χαρακτήρισες τώρα που δεν το κάνω. Θα σε ρωτήσω. Έχει καμιά σχέση με τον αθλητισμό το κλίμα που επικρατεί στις κερκίδες; Εάν έχεις οικογένεια θα έπαιρνες το παιδί σου, τη γυναίκα σου ή κάποιον δικό σου και θα ένιωθες άνετα; Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα ναι ή όχι; Τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα. Ας αφήσουμε τις πλάγιες απαντήσεις και τις αμπελοφιλοσοφίες. Πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί κρίνεται και η αξιοπιστία του κάθ' ενός με αυτά που γράφει.
Εμείς έχουμε επιτρέψει την ελεύθερη δημοσίευση ΟΛΩΝ των σχολίων και απόψεων χωρίς να τις διυλίζουμε κάτι που ελάχιστα blog το κάνουν. Είσαι σίγουρος ότι διαβάζοντας και μετά από καιρό τα σχόλιά σου θα νιώθεις ικανοποιημένος ή είναι αποτέλεσμα στιγμιαίας παρόρμησης και αδικείς τον εαυτόν σου;
Α και κάτι τελευταίο για το "φίλε Γιώργο". Εμείς που γράφουμε αυτή τη σελίδα κοιταχτήκαμε... Μάλλον κάποιο απωθημένο έχεις οπότε δεν το θίγω αφού είναι προσωπικό και δεν μας αφορά. Δεν ξέρω που απευθύνεσαι αλλά εδώ Γιώργος ...δεν

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΝΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΒΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕ ΜΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ.
ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΑΪΚΟΥ(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.)

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ 1 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ 1 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ.

http://molaoi.blogspot.com είπε...

Παιδιά ακούστε αυτό πριν κάνετε οποιοδήποτε σχόλιο ακόμη.
Επειδή καταλάβαμε σε ποιόν αναφέρεστε σας λέμε τα εξής: είναι άδικο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΜΙΑ, μα ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ με αυτό το blog αυτός που υπαινίσσεστε.
Ζητάμε την άδειά σας να διαγράψουμε τα μηνύματα. Θα το κάνουμε μόνο κατόπιν αδείας σας. Είναι ανθρώπινο αυτό που ζητάμε γιατί διαβαζόμαστε από συμπολίτες μας αναγνώστες και από τα σχόλια θίγονται βάναυσα υπολήψεις. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΜΙΑ με αυτό το blog ο άνθρωπος που νομίζετε.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ?? ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ??ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΜΩΛΟΧΙΕΣ???ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ??ΕΝΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ???ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ??ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΟΛΑΩΝ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 300 ΑΤΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ??ΘΕΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ?? ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΕΑΤΩΝ, ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ, ΕΓΡΑΨΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ??? ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΡΕΕΕ!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΕΝΕΝΤΙ ή Ο ΤΖΟΝ ΛΕΝΟΝ??ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ FACE TO FACE ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Για κάθισε ρε φίλε που πού πήρες αμπάριζα και δεν σταματάς. Ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι κατεβάζεις. Στο αρχικό κείμενο αναφέρονται στην κερκίδα για ένα παιχνίδι του Μολαϊκού, και εδώ που τα λέμε κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αν δεν σε ενοχλεί το κλίμα, δικαίωμα σου. Υπάρχουν κάποιοι που τους ενοχλεί και δεν πατάνε στο γήπεδο. Δικαίωμα τους και αυτών. Έχεις παρακολουθήσει Ολυμπιακό Μολάων ή παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ; Έχει καμία σχέση; Εκεί είναι αθλητισμός. Για σ’ένα Μολαΐτικος αθλητισμός είναι μόνο ο Μολαϊκός; Τέτοιον αθλητισμό δεν θα πάρω. Προτιμώ και εγώ τον άλλον. Εσύ θέλεις φωνές, αντάρα και κατς. Κράτα τα για τον εαυτόν σου.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο: Μετά από έρευνα που έχει γίνει από ειδικούς ψυχολόγους, συμπέραναν ότι όποιοι γράφουν με κεφαλαία σε διάφορα forum στο ιντερνετ το κάνουν επειδή και στην ζωή τους εν γένει φωνάζουν πολύ ΄΄η υπάρχει κάποια διαταραχή. Για το λόγο αυτό πολλές ιστοσελίδες έχουν απαγορεύσει τα κεφαλαία γιατί δημιουργούν ένταση στους αναγνώστες. Για ψάξε το.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ FOSTER ΤΑ ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΛΩΣ ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΤΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΜΟΛΑΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΗΡΞΑ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ, ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΙΠΩΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΛΑΩΝ ΚΛΙ ΕΧΩ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΛΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Μ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ??? ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?? ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ?? ΜΑΘΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, έχει πολύ γέλιο αυτός ο ιστότοπος γιατί
1) Βλέπω πως κάποιοι σε μια πολύ μικρή κοινωνία, έχουν την εντύπωση πως μπορούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους σε κάτι παρόμοιο όπως κάνετε εσείς. Αποτέλεσμα να βρίσκουμε την ευκαιρία του να βρίζει ο ένας τον άλλο ελεύθερα, λέγοντας ότι το κάνει ανώνυμα, αλλά στην ουσία, να γνωριζόμαστε. Μπορούμε δηλαδή, να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας μεν, αλλά και πού...κα να είμαστε νομικά καλλυμένοι.
2) Μιλάτε για τον ΑΠΟΕΛ ("μεν" και "δε") πως τον παρακολουθείτε κι είναι καλό δείγμα αθλητισμού. Αλληλορωτιώσαστε "Έχεις παρακολουθήσει παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ;" ΈΕΕ ρε γέλια! Εγώ που είμαι σε όλα, γιατί δε σας έχω δει;;;; ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΕΙ;;;; (και με κεφαλαία επειδή έχω κάποια διαταραχή).

Ως web master της ιστοσελίδας του ΑΠΟΕΛ, απαιτώ κύριε "Δεν Γ...ται Μην Απαντάς", ν' αφαιρέσεις το link μας από την αρχική σου σελίδα (είναι και πρώτο-πρώτο) κι όταν ξανακάνεις κάτι επώνυμο, θα συζητήσουμε. Ευχαριστούμε για τη σκέψη αυτή, αλλά τελικά έτσι είναι άστοχη για την προβολή μας.
Χρήστος Α. Ζερβάκος

http://molaoi.blogspot.com είπε...

1. O δεσμός του ΑΠΟΕΛ δεν μπήκε πρώτος για κάποιο λόγο, απλά τον τοποθέτησε εκεί η αλφαβητική σειρά.
2. Οι δεσμοί δεν υπάρχουν στο blog για προβολή ή διαφήμιση γιατί δεν αναφέρονται σε εμπορικά μαγαζιά που πουλάνε, υπάρχουν επειδή αφορούν τους Μολάους και έτσι βοηθούν τον οποιωνδήποτε επισκέπτη να ενημερωθεί για τον τόπο του άσχετα εάν συμφωνεί ή όχι μαζί τους. Ως τέτοιο λοιπόν παραμένει. Αν κάποιος δεν θέλει να τον διαβάζουν, απλά δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι είναι 1ο λόγω αλφ/κής σειράς το κατάλαβαίνουμε αμφότεροι. Οι υπόλοιποι όμως, όταν δουν τον ΑΠΟΕΛ 1ο στα links, λένε πως είναι δημιούργημά μου.
Σου ζητώ για τελευταία φορά, να αφαιρέσεις το link μας ή να δημοσιεύσεις τ' όνομά σου στην 1η σελίδα, ως δημιουργό της.
Χ. Ζερβάκος
Υ.Γ. Λάβε υπ' όψιν σου, πως έχω νευριάσει πολύ άσχημα.

Ανώνυμος είπε...

Έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό το blog, ψάχνοντας κάτι για τους Μολάους και ειλικρινά, διαβάζοντας το άρθρο είπα μέσα μου "πες τα χρυσόστομε".

Όταν ομως μπήκα να διαβάσω τα σχόλια, εξεπλάγην! Μα καλά, για ποιό λόγο αυτή η επίθεση? Ο άνθρωπος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του απο την επίσκεψη σε εναν αγώνα και πέσανε όλοι να τον φάνε! Ναι κύριε που γράφεις με κεφαλαία, και εμένα με ενοχλεί αυτή η κατάσταση στα γήπεδα. Και όχι μόνο εμένα, αλλά και πολλούς άλλους. Γι'αυτό το λόγο σταμάτησα το γήπεδο! Και δεν μιλάω για το γήπεδο των Μολάων μιας και εχω να το επισκευθώ απο τότε που πήγαινα λύκειο. Μιλάω για ολα τα γήπεδα που όποτε πήγαινα με την κοπέλα μου , ο απο πίσω ούρλιαζε "Γ..μώ το μ..νί της μάνας σου" απο την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο μπροστά έριχνε μέσα σε 90 λεπτά τις χριστοπαναγίες που δεν είχα ακούσει σε ολη μου τη ζωη.

Έχετε ακούσει που λένε "όταν στον χαζό δείχνουν το φεγγάρι, εκείνος κοιτάζει το δάχτυλο" ? Κάπως έτσι βλέπω τα πράγματα και τώρα εδωμέσα. Βγήκε ενας άνθρωπος να καταγγείλει αυτά που ενοχλούν το σύνολο , και κάποιοι θεώρησαν οτι θέλει να βλάψει τις ομάδες και τους Μολάους γενικότερα. ΟΧΙ κύριοι, τις ομάδες και τους Μολάους τους βλάπτουν τύποι που , ενω τους δείχνουν τα προβλήματα, εκείνοι γυρνάνε την πλάτη.

Το οτι δώσατε λεφτά για μια ομάδα τι σημαίνει? Οτι δεν μπορεί κανείς να σας κριτικάρει? Ο άνθρωπος έγραψε ενα άρθρο και η πρώτη απάντηση ήταν οτι είναι κομπλεξικός και επικίνδυνος. Πού είναι τα επιχειρήματα??? Πού είναι οι αποδείξεις οτι κάνει λάθος? Ακόμα και δίκιο να είχαν αυτοί που απάντησαν, με τον τρόπο που απάντησαν το χάνουν.

Όσο για το link που ζητήθηκε να αφαιρεθεί, τι να πω, απ'οτι είδα κάποιος ρώτησε τον άλλο αν έχει δει παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και ο άλλος απάντησε οτι υπήρξε παίκτης και παράγοντας. Για ποιό λόγο λοιπόν θα έπρεπε να αφαιρεθεί το link?


Τέλος πάντων, επειδή μπορεί να κατηγορηθώ κι εγω οτι δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον Μολαϊκό και τις ομάδες των Μολάων, θα σας προλάβω και θα πω πως όντως δεν έχω ασχοληθεί ενεργά ποτέ. Κάποιους αγώνες έχω δει μέχρι το λύκειο και απο τότε δεν έχω ξαναπάει. Αυτό ομως δεν μου στερεί το δικαίωμα να κριτικάρω τον εκάστοτε παράγοντα, το εκάστοτε στέλεχος και την οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να μου φαίνεται λάθος. Και λέω "μπορεί", γιατί υπάρχει πάντα η περίπτωση να κάνω εγω λάθος και οι άλλοι να είναι οι σωστοί. Θα περιμένω ομως να μου αποδείξουν οτι είναι σωστοί με επιχειρήματα και οχι αυθαίρετα και με βρισιές.


Φιλικά,
Χρήστος Θεοδωρακάκος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και ‘γω. Ψήφο και από μένα στο σχόλιο του Chris.

Ανώνυμος είπε...

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ο πρώτος ο βαμμένος φίλαθλος κατηγορεί τον αρθρογράφο χαραμοφάη. Φαίνεται ότι ο βαμμένος είναι δουλευταράς. Τώρα το δοσίλογος δεν το καταλαβαίνω. Μπορεί πάνω στη ρύμη του λόγου. Κάποιος αργότερα ρωτά αν ξέρεις κάποιο γήπεδο στο κόσμο που να θυμίζει εκκλησία. Δεν μπήκε κάποιος στο κόπο να του απαντήσει. Ναι ξέρω. Και δεν είναι ανάγκη να μοιάζουν με εκκλησία. Έχουν και αυτά φασαρία από χειροκρότημα και επευφημίες όμως. Είναι τα γήπεδα που υπήρξα αθλήτρια για 8 περίπου χρόνια. Απαλλαγμένα από χασομέρηδες, περιθωριακούς, μεθυσμένους, πρεζάκηδες και γενικά κακομαθημένα καλόπαιδα. Γήπεδα που τα σπίτια και οι οικογένειες των αντιπάλων δεν έφταιγαν σε τίποτα. Γήπεδα που ελπίζω σε λίγο καιρό τα παιδιά μου να αγαπήσουν και να αγωνιστούν σε αυτά. Δεν με εκπλήσσει ότι μερικοί τα αγνοούν. Έτσι κι αλλιώς αυτά τα γήπεδα δεν θα τους άρεσαν. Όπως και σε αυτά τα γήπεδα δεν θα άρεσαν οι ίδιοι.