* Επιτέλους, πρόσβαση ξανά!

Θύματα μιας παρεξήγησης ή ενός τεχνικού προβλήματος με καλή δικαιολογία; Ότι κι αν ήταν, έπρεπε να αλλάξει ο μήνας για να μας επιτρέψουν την επαναλειτουργία των κωδικών μας στους server του blogger.com.
Οι δικαιολογίες για το ότι το blog μας βρέθηκε στα υπό επιτήρηση επειδή υποδείχθηκε ως παράνομος διακινητής υλικού πνευματικής ιδιοκτησίας (σύμφωνα με το απαντητικό e-mail) δεν ξέρουμε ποιον έπεισαν. Εκείνο όμως που θα θέλαμε να μάθουμε είναι πως έφτασαν όλα αυτά στο blogger.com (αν έφτασαν από κάποιον και δεν αποτελούν απλά δικαιολογία).
Ας είναι… ξεπηδάμε από τη ‘στενή’ και αθωωμένοι πλέον, αναπνέουμε στην ελεύθερη blogοσφαιρα.
Άντε βρε… ευχηθείτε μας κατά το σύνηθες των τελευταίων ημερών: «Καλώς τα παιδιά»!

4 Σχόλια από αναγνώστες:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλώς επιστρέψατε.

Να ρωτήσω κάτι επειδή μου έκανε εντύπωση, ειδικά στην περίπτωση ενος blog. Για ποιό υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας μιλάτε? Τι σας είπαν αυτοί? Και απο πότε τα blogs μπαίνουν υπο καθεστώς επιτήρησης?

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν λάβατε κάποιο mail που σας έστειλα.


Καλό μήνα.


Χ.Θ.

http://molaoi.blogspot.com είπε...

Το θέμα έχει εν ολίγης έχει ως εξής: με τη εγκατάσταση νέων server στην περιοχή της ανατολικής Ευρώπης το blogger έθεσε σε εφαρμογή προαναλυμένες αποφάσεις για την εκκαθάριση από αυτούς blog που διακινούσαν κάθε μορφής παράνομο περιεχόμενο (σε πολύ μεγάλη έκταση, δε μιλάμε για 20-30 τραγούδια ή προγράμματα) και είχε ιδιοποιηθεί για αυτό από τις ίδιες τις εταιρίες που θίγονταν. Στην εκκαθάριση αυτή υπήρχαν και πολλά θύματα με αποτέλεσμα πολλά blog στη περιοχή της Βαλτικής απ’ ότι μάθαμε να παρουσιάζουν πρόβλημα σύνδεσης ή αδυναμία πρόσβασης από το web χωρίς να φταίνε. Μετά από τα πολλά e-mail το blogger επανέφερε με την 1η Απριλίου τα πράγματα στην πρότερη κατάσταση και υποσχέθηκε στους κατά λάθος θιγόμενους ότι αυτή τη φορά η εκκαθάριση θα γίνει χωρίς να τη πληρώσουν αθώοι. Περιττό είναι να πούμε ότι και εμείς μπλέξαμε σε αυτή τη περιπέτεια αν και στη Ελλάδα δεν ακούστηκε να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για να μη πούμε σχεδόν καθόλου. Αν έχεις τύχη διάβαινε… όσο για το e-mail το λάβαμε όπως και δυο άλλα αναγνωστών του blog, αλλά πως να γράψουμε αφού ούτε απλό σχόλιο δεν έπαιρνε; Λίγη υπομονή και όλα θα ανέβουν κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα να σχολιάσετε η και να δείτε το θέμα του σχολείου διάσωσης που άρχισε στους Μολάους το προηγούμενο σ/κ με τη συμμέτοχή 30 νέων ανθρώπων που θα μπορούσαν άνετα να ήταν 50.Αλλά τι να κάνουμε μας έχει φάει ο καναπές και ο ωχαδερφισμός...παρακαλώ να αφιερώσετε ένα θέμα σε αυτην την πολύ σημαντική πρωτοβουλία που συμμετείχε και ο δήμος των Μολάων

http://molaoi.blogspot.com είπε...

Το είχαμε ακούσει σαν φήμη πριν από μήνες. Ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες από αναγνώστη που ανταποκρίθηκε τις οποίες και έχουμε αναρτήσει μόνιμα στη δεξιά πλευρά του blog. Επειδή τα πράγματα τρέχουν και υπάρχουν εξελίξεις κάντε ένα κόπο όσοι γνωρίζετε κάτι και στείλτε στο e-mail σχετικά ότι γνωρίζεται σε κείμενο ή φωτογραφίες. Υπάρχει βέβαια και η λύση να ζητήσουμε το ίδιο από το Δήμο μας ελπίζοντας να ανταποκριθεί, αλλά όταν υπάρχει και εδώ η πληροφόρηση γιατί να περνά τα 40 κύματα. Εμπρός λοιπόν περιμένουμε και αν νομίζεται ότι το κείμενο στα δεξιά δεν είναι πια επίκαιρο, πείτε το να το κατεβάσουμε ή να το αντικαταστήσουμε.