* Η δική σου ματιά.

Γράψτε για το χάλι του νερού, γράψτε για τους μονόδρομους, καλά δε βλέπετε ότι μέσα στο χωρίο έχουμε ακόμη χωματόδρομους; Με το Πνευματικό Κέντρο τι γίνεται; Ωραίο το κλειστό! Δεν καταδέχεστε να ασχοληθείτε; Έχετε πάει στο νηπιαγωγείο να δείτε σε τι μπουντρούμι βάζουν τα παιδιά μας; Εκείνη η στροφή στο γήπεδο πόσους πρέπει να πάρει από κάτω για να ξυπνήσετε; Τι έχει κάνει έως τώρα η επιτροπή για τον Λάρνακα; Γιατί δεν εκμεταλλεύονται το χώρο στο ασφαλτοστρωμένο προαύλιο του Δημοτικού; Γιατί δεν το εξοπλίζουν με όργανα για αθλήματα ή παιδικής χαράς; Το οίκημα της Βιβλιοθήκης πότε θα ξεκινήσει; Κάθε νέος Δήμαρχος λέει ότι το θέμα τελειώνει. Έχετε δει πως έχει καταντήσει; Ένας κόμβος με φανάρια επειγόντως στο Τεχνικό. Πόσοι πρέπει να σκοτωθούν για να πάρουν χαμπάρι κάποιοι; Έχετε παιδιά στο Γυμνάσιο; Πάρετε τα γιατί όπου να ‘ναι πέφτει!

Το e-mail δέχεται σε εβδομαδιαία βάση αιτήματα για θέματα που αποτελούν πρόβλημα για πολλούς χωριανούς. Ενδεικτικά αναφέραμε τα πιο πάνω χωρίς να είναι τα μόνα. Μπορούμε να θυμηθούμε και άλλα:
Η εγκατάλειψη του Δημοτικού των Πακίων «Να δοθεί άμεσα στους συλλόγους να το κρατήσουν όρθιο», ο περιφερειακός των Πακίων, η έλλειψη αντιπυρικών δρόμων ή ζωνών στην Κουρκούλα.
Για να μην αναφέρουμε αυτά που προκύπτουν μέσα από τα σχόλιά σας όπως: η ορθή λειτουργία του Νοσοκομείου ή ο περιβόητος δρόμος της Ελιάς.

Τα απαντητικά e-mail μας έχουν την ίδια παρότρυνση: «Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει θέμα. Επειδή όμως ήσαστε καλύτερος γνώστης του θέματος από εμάς περιμένουμε καλύτερη ενημέρωση ή ένα κείμενό σας προς δημοσίευση». Μπορείτε να νοιώσετε την απογοήτευσή μας όταν αυτό δεν συμβαίνει. Εμείς σχηματίζουμε άποψη για όσα πέφτουν στην αντίληψη μας. Όμως μας είναι αδύνατο να κυνηγάμε γνώμες ή στοιχεία για όλα τα ερεθίσματα που μας δίνετε. Δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με τίποτα άλλο στην καθημερινότητά μας, πράγμα που όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται γιατί ο επιούσιος επιτάσσει …άλλου είδους κυνήγι.

Η “Ελεύθερη Είσοδος” αποτελεί και μια ηλεκτρονική ευκαιρία για τον καθ’ ένα να στείλει στη “σέντρα” όπως συνηθίζεται να λέγεται, το θέμα του, τον προβληματισμό του, ακόμη και να αποδώσει τα εύσημά του σε κάτι που αξίζει. Μπορεί να διαπιστώσει από την ανταπόκριση, την βαρύτητα που έχουν οι δικοί του προβληματισμοί στους υπόλοιπους.

Ας μη γελιόμαστε, τη δημοσίευση ή την ανάδειξη ενός προβλήματος εδώ μέσα δεν ακολουθεί η λύση. Παράδειγμα το προσβλητικό για την αισθητική της εισόδου της πόλης μας κατασκεύασμα, που φιλοδοξεί να λέγεται και “στάση ΚΤΕΛ”. Δεν έγινε τίποτα, καμιά βελτίωση. Όλοι το είχαμε καταδικάσει στα σχόλιά μας, αλλά αντίδραση μηδέν. Βασίλεψε η λογική «άστους να φωνάξουν και θα τους περάσει ‘όπως τοοοόσα άλλα»; Στην καλύτερη περίπτωση έως τώρα κάποιος “superMike” να καταφέρνει με τη ματιά του να ξεκαρφώσει κανά καλάθι αχρήστων από τα πόδια των αγαλμάτων.
Τι κερδίζουμε λοιπόν; Μα απλά την παρουσία και την ανάδειξη μιας άλλης ιδέας, μιας άλλης γνώμης, μιας άλλης πρακτικής για τα καθημερινά. Μπορεί να είναι πιο διαφορετική, πιο χαζή ή πιο ευρηματική και έξυπνη. Ακόμη – ακόμη και σκέτη την παρουσία μας. Αυτή που όπου υπάρχει ίσως σταθεί αιτία να αποτρέψει κάποια συμβάντα “εκτός ορίων”. Αυτή που φυλάει τα έρημα!

24 Σχόλια από αναγνώστες:

Ανώνυμος είπε...

ξερες κατι ειναι σωστα ολα αυτα που μας γραφεις καλη η προσπαθεια,αλλα δυστυχως οσο και να φωναξουμε οτι και να πουμε στις επομενες εκλογες παλι θα μας υποσχεθουν παλι θα την πατησουν καποιει και θα ψηφισουν. τιποτα δεν ειναι τυχαιο τρεχουν οι πολοι για να χαιροντε οι λιγοι. φιλε μου light καταργησα τα κεφαλαια μαθαινω βλεπεις ετσι;

Ανώνυμος είπε...

Α! ξεχασα εξω απο τον δημο εχουν ενα κοντεηνερ. ρωτηστε καποιον υπαλληλο του δημου να σας πει τι γινεται εκει εξω. μμμμμμ δεν ξερω θα πουν. απολυτο μπαχαλο! το εβαλα και το κεφαλαιο μου ετσι; να μην ξεχνιομαστε

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΩ INTERNET. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ INTERNET, ΑΦΟΥ EKEINH H ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤHTA ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΦΑΝΤΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙ; ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΒΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΕΝΙΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι ρε παιδιά το θέμα μασ τώρα; ήμαρτον!!! πάλι θα πλακωθείτε για του γύφτους αυτή τη φορά;

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας συνδημότες Μολαΐτες
Δυσκοίλιοι η μη. Ξαναμμένοι μονίμως για καβγά. Γλειψιματίες (συμφωνώ απόλυτα με τον Δημοκράτη) και λιβανιστήρια του κάθε “Θεού” σας. Χάρτινα ανθρωπάκια με τενεκεδένιες λογικές. Οψόμεθα της κατρακύλας τούτου του τόπου.
Η γαλέρα βουλιάζει και τα ποντίκια τσακώνονται. Δεν μας αξίζει λύπηση. Παρόλα αυτά απολαμβάνετε της συμπάθειάς μου.
Ανάψτε τα θυμιατά. Ατσαλώστε τα λιβάνια!
Αδέλφια, ήγγικεν η ώρα!!!

“Περπατώντας αργά στην προκυμαία,
"υπάρχω;" λες, κι ύστερα: "δεν υπάρχεις!"
Φτάνει το πλοίο. Υψωμένη σημαία.
Ίσως έρχεται ο κύριος Νομάρχης.

Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία...
Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους
θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.”
Καρυωτάκης

Ανώνυμος είπε...

καλώς ήλθες στην παρέα μας κ. Καρυωτάκη

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε να δείτε τι θα συμβεί όταν θα αναρτηθούν οι πινακίδες των οδών, πατήστε το λινκ από πάνω

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είμαι λευκή και γυναίκα αλλά ως άλλος Martin Luther King έχω κι εγώ το όνειρό μου.

Έχω ένα όνειρο, να αναδείξω τις ανησυχίες μου, τα θέλω μου, αλλά και κείνα που με ενοχλούν.
Έχω ένα όνειρο, να ξυπνάω και να περπατώ σε δρόμους με πράσινο, σε χωριό με ελεύθερους χώρους και πάρκο.
Έχω ένα όνειρο, να βαδίζω και να μη με κυνηγούν ελέω ανέμου τα σκουπιδάκια από τα τσιγάρα, τα αναψυκτικά, τα χαρτομάντιλα και και και.
Έχω ένα όνειρο, να βαδίζω σε περιβάλλον με τάξη, με αυτοκίνητα παρκαρισμένα στις θέσεις τους, με πεζοδρόμια ελεύθερα από δίτροχα και πραμάτειες μαγαζιών.
Έχω ένα όνειρο, που ακόμη στους Μολάους είναι απραγματοποίητο. Χρειάζεται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ευγενικούς και φιλότιμους δημότες.

Έχω ένα όνειρο, που δεν έχει ανάγκη κανέναν δήμαρχο.
Το δικό μου όνειρο έχει ανάγκη μόνο εσένα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ε! ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ο/η ritas. ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΣ ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ritas μήπως αναρχίζεις λιγουλάκι?Τι παει να πει να μην έχω ανάγκη κανένα δήμαρχο?Δικαιωμά σου δεν το κρίνω αλλά αν μας φταίνε οι τωρινοί τοπικοί άρχοντες μήπως θα πρέπει να ετοιμάσουμε κάτι καινούργιο για τον τόπο μας...λέω εγω τωρα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ zan.

http://molaoi.blogspot.com είπε...

Είναι από τα πράγματα που δεν θα δεις ποτέ εδώ μέσα.
Ας μάθουμε να κοιτάμε μπροστά κρατώντας από το παρελθόν μόνο τα μαθήματα και όχι τους αναθεματισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,θα ήθελα να θίξω ένα θέμα και ταυτόχρονα να καλέσω τα παιδιά του blog να ασχοληθούν με αυτό.Προκειται για την κατασπατάληση του πολύτιμου αγαθού που ανομάζεται νερό απο πολλούς συνδημότες μας για διάφορες και πολλές φορές,επιτρέψτε μου την έκφραση,ηλίθιες δραστηριότητες όπως το πλύσιμο της βεράντας δύο και τρείς φορές κάθε εβδομάδα ή το πλύσιμο των Ι.Χ που μπορεί να γίνει και με κουβά όπου συμβαίνει το εξής τραγελαφικό,ενώ πλαίνουμε το Ι.Χ να "τρέχει"το νερό ανεξέλενκτα απο το λάστιχο.
Προτείνω λοιπόν στους συντάκτες ότι με δεδομένη την έλλειψη,ακόμα,εκείνων των μηχανισμών που να αποτρέπουν ην σπατάλη του νερού π.χ δημοτική αστυνομία,μήπως θα πρέπει και εμείς οι ίδιοι σαν δημότες-πολίτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας στο μέτρο που μας αναλογεί.Τι να σου κάνει και η όποια αστυνομία δημοτική ή η κανονική αν και εσύ ο ίδιος δεν έχεις καθόλου συναίσθηση του τι κάνεις και ποιές είναι οι συνέπειες των πραξεών σου?Παρκαλώ ασχοληθείτε με το θέμα είναι σοβαρό δεδομένου ότι τα βράδια νεράκι ΓΙΟΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω για το νερό που θα το πούμε σε λίγο νεράκι...
Όλοι ξέρουμε να δίνουμε συμβουλές και να επικρίνουμε τους άλλους αλλά όταν έρθει η ώρα να κάνουμε κάτι χρήσιμο βγάζουμε την ουρά μας απ'έξω!

Ανώνυμος είπε...

Αν μη τι άλλο ο Τσαγκάρης υπερτερεί σε στυλ (σουλούπι) έναντι του Βένιου....

Ποιός διαφωνεί ????

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 2 ΕΡΧΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με το σχολιο του ανωνυμου για τον πρωιν δημαρχο την ιδια τακτικη κανει και ο Τριχειληs.δηλ.τρεχει κατευθειαν στα υπουργεια και εχει φτιαξει παλατια ο ανθροποs.ρε μπαs και καναμε μαλακια και δεν ψηφισαμε βενιο.λεω.χεστηκα και αν ετρωγε.εκανε εργα.

Ανώνυμος είπε...

RE BENIOS NA FATE ΨΩΜΙ STARENIO
KALO EEEE.

Ανώνυμος είπε...

Όταν υπάρχουν άτομα σαν και μερικους εδωμέσα πώς περιμένετε να πάτε μπροστά? Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα μετατρέπουν μια συζήτηση σε βόθρο επειδή έχουν αντίθετη άποψη ή επειδή αυτό έμαθαν να κάνουν στη ζωή τους.

Και μετά θέλετε να κάνετε εκδήλωση προς τιμήν του Καλλιφατίδη... Δείξτε του πρώτα τις απαντήσεις που γράφονται εδώ για να δει πού εχουν φτάσει οι Μολάοι τη σήμερον ημέρα. Τι να τα κάνουν κάποιοι τα έργα και τους δρόμους και τις πλατείες όταν δεν έχουν φροντίσει να ανοικοδομήσουν εκ θεμελίων την ψυχή και το πνεύμα τους?

Ανώνυμος είπε...

Έλα παιδιά δεν το κόβετε τώρα; Γίνεστε κουραστκοί για όλους εμάς τους υπόλοιπους που θέλουμε να έχουμε ένα διαφορετικό επίπεδο επικοινωνίας. Συγγνώμη που εκφράζομαι έτσι αλλά το έχετε παρατραβήξει. Όποιος γουστάρει συνεχίζει, όποιος δεν, να φτιάξει το δικό του παρεάκι να την λέει ο ένας στον άλλον.άυτά είχα να πώ και συγχωρέστε με για τα επικριτικά μου λόγια αλλά παιδιά "ήμαρτον".

Ανώνυμος είπε...

Διευκρίνηση:
"Κουράστηκα κι αηδίασα να διαβάζω χαρακτηρισμούς συμπολιτών μας, που άλλους καταλαβαίνω κι άλλους όχι." Δεν αφορά τον blogger το σχόλιο. Αναφέρομαι σε όλους εδώ που χαρακτηρίζουν διάφορους, αφού κάποιος τους δίνει το δικαίωμα.
Κι επειδή με ρώτησες "πόσο δημοκράτης είναι αυτός που διαποπεύει Γιώργηδες, Παύλους κλπ", σου απαντώ πως δεν είναι δημοκράτης, αλλά μούλος ή κουκουλοφόρος που είπε κι ο "φίλος" μου. 100% δημοκράτης θα ήταν αν το έλεγε όταν γνωρίζαμε ποιος είναι.

Το όνομα δημοκράτης, το διάλεξα επειδή είμαι από τους λίγους ανώνυμους συγγραφείς, που σέβεται τους συμπολίτες του, δεν τους ρεζιλεύει και δεν τους βρίζει, εκμεταλευόμενος την κουκούλα που μας φόρεσες. Γράφω εδώ για να προστατεύσω όσο μπορώ τα Μολαΐτικα θύματα αυτού του blog.

Προσθέτω:
Δεν το ανέφερα πριν για να μη μεγαλώσω κι άλλο το μήνυμά μου. Με προκάλεσες όμως ρωτώντας: "μετά από καιρό επανήλθαμε σε αυτό τον συνεχόμενο κύκλο απαντήσεων με εσάς τους δύο, με ζητούμενό από μέρους σας τα ονοματεπώνυμα μας;" Όχι ρε φίλε! Δεν είμαι εγώ κι άλλος ένας. Είμαστε πολλοί. Όλοι όσοι είναι υπέρ σου, γράφουν εδώ. Αυτοί που είναι εναντίον σου σε αγνοούν. Μόνο λίγοι είναι σαν εμένα που -διαφωνόντας μεν- ουσιαστικά στηρίζουν το blog. Βλέπεις, έχεις πετύχει να γίνεσαι θέμα συζήτησης στην πλατεία.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι καιροί αλλάζουν και έτσι άλλαξε και ο τρόπος επικοινωνίας. Κάποτε οι πολίτες αναθεμάτιζαν τα κακώς κείμενα και αυτά που τους ενοχλούσαν, κάνοντας συζητήσεις με την παρέα τους.

Σήμερα οι συζητήσεις αυτές μεταφέρθηκαν και στο internet. Όπως και τότε έτσι και σήμερα κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη με τα γραφόμενα του blogger και όσων του στέλνουν επιστολές. Αυτή την αντίθετη άποψη , προσωπικά θέλω να τη βλέπω να εκφράζεται μέσα απο διάλογο και όχι μέσα απο ειρωνείες , χλευασμό και απειλές. Ούτε απο τη μια πλευρά, ούτε απο την άλλη.

Η ανωνυμία δεν με ενόχλησε ποτέ. Ίσως επειδή δεν θίχτηκα απο κάποιον ανώνυμο εδωμέσα. Αν κάποιος με συκοφαντούσε ίσως να με ενοχλούσε που το γράφει ανώνυμα. Αλλά έτσι είναι τα blog. Εγώ θα λάμβανα υπ'οψην πρώτα τα προβλήματα που αναφέρονται εδώ και μετά θα ασχολιόμουν με οτιδήποτε άλλο.

Όσοι έχουν αντίθετη άποψη και δε συμφωνούν με την ύπαρξη του blog ως έχει, ας σεβαστούν εκείνους που θέλουν να μπαίνουν και να διαβάζουν. Δε χρειάζεται να δίνουν απαντήσεις με πολλά ψευδώνυμα ή να ειρωνεύονται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ.
ΑΚΟΥΣΑ ΟΧΙ ΨΥΘΗΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ,ΤΙΣ ΒΑΓΙΕΣ,ΜΥΡΤΙΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΑΝΕ,ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ(ΔΗΜΑΡΧΟ)ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ-ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΟΛΑ!
ΜΙΚΡΟΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΑΚΗΔΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Συγχρητήρια κύριε Σταματάκο για την ενημέρωση, για τις ενέργειες και για το γεμάτο θάρρος και λεβεντιά μπράβο στον "αντίπαλο δήμαρχο". Αυτό δείχνει ανωτερότητα.
Σε αντίθεση με τον κύριο Σταματάκο οι bloggers παρ' ότι γνώριζαν από πρώτο χέρι εδώ και μέρες ότι το νερό τρέχει και πάλι στο Λάρνακα δίνοντας ζωή στην πλούσια χλωρίδα του έκαναν μούγκα στη στρούγκα γιατί τους ενδιαφέρουν μόνο τα στραβά και ανάποδα αυτής της πόλης και όχι τα καλά.
Μην κουραστείς να μου απαντήσεις, το έμαθα το ποίημα, είμαι γλείφτης, συκοφάντης, περίεργος, φασιστοειδές, χυδαίος, υβριστής και τόσα άλλα. Όλα αυτά είμαι ε΄γω, ασύ είσαι απλώς ένας κακοπροαίρετος ανώνυμος.
Κύριε Σταματάκο μπράβο συο και πάλι. Παρ' ότι δεν σε "πάω" λόγω παλιότερων ενεργειών και παραλείψεων όταν ήσουν αντιδήμαρχος οφείλω να σου πω ξανά ένα μεγάλο μπράβο.
Π ΑΛΑΒΑΝΟΣ