* Σε ποιους ανήκει η πλατεία …μας ; Σε τέσσερους – πέντε ;

Τι μας απασχολεί πραγματικά;

  • αν θα αρχίσει;
  • πότε τέλος πάντων θα ολοκληρωθεί έστω και όπως - όπως;
  • ή πώς θα γίνει και τι μορφή θα έχει;

Στα αυτιά μας φτάνουν φωνές και πιέσεις προς τη νέα Δημοτική Αρχή που υποκινούνται από κατοίκους και γραβατομένους γραφικούς της πλατείας, για φάρδεμα του δρόμου.

Αυτό να δούμε πάλι... τα αυτοκίνητα μέσα στην πλατεία !!!

Αυτό τους νοιάζει να παρκάρουν δίπλα στην πόρτα τους; Εγώ ξέρω ότι η αυλή του σπιτιού μου είναι μέσα στην ιδιοκτησία μου. Αυτοί νομίζουν ότι η αυλή του σπιτιού τους είναι η ιδιοκτησία όλων. Δηλαδή η πλατεία μας!

Τα παιδιά μας δεν δικαιούνται μια ήσυχη βόλτα στο κέντρο των Μολάων;

Δεν βλέπουν ότι οι γονείς απαξιούν τα μαγαζιά της πόλης μας και τραβάν καλοκαιριάτικα για την Πλύτρα ή όπου αλλού δεν κινδυνεύουν να δουν τα παιδιά τους κάτω από κάποια ρόδα;

Προβλέπω ότι αν με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και τις λουμπινιές της φτάσαμε σε αυτό το κατάντημα, τώρα εάν ενδώσουν και μετατρέψουν σε parking των παραπάνω την πλατεία μας, oι νέοι διοικούντες θα τρίβουν τα μάτια τους με τις αντιδράσεις !!!

8 Σχόλια από αναγνώστες:

http://molaoi.blogspot.com είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Κατ, αρχήν γεια σας όποιοι κι αν είστε.
Δεν πρόκειται να σας διαβάζουμε χωρίς να σχολιάζουμε, να διαφωνούμε ή να συμφωνούμε. Άλλωστε το δικαίωμα εσείς μας το δίνετε δημιουργώντας αυτό το blog. Φιλοδοξία σας είναι να είστε κάτι σαν την εφημερίδα που λείπει από τους Μολάους. Μας τα 'παν κι άλλοι. Το ελπίζω να γίνεται. Άλλωστε 5 θεματάκια την εβδομάδα να διαβάζουμε είναι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Άντε μπράβο επιτέλους. Αυτό υποψιαζόμουν κι εγώ. Μάλλον τα γούστα των Παν.....ων του Βάγγου και του γραβατάκια όπως τον αναφέρετε θα κάνουν. Parking όλη τη πλατεία. Όταν σε στηρίζουν στις εκλογές, έρχεται η ώρα να ξεπληρώσεις τα γραμμάτια. Μόνο που αυτοί είναι 4-5 όπως λες και εμείς όλο το χωριό. Και δεν τους βγάλανε οι 4-5. τους έβγαλε το χωριό. Άγγελο που θέλουμε !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είναι το μόνο θέμα που σε βλέπω σωστό. Ιδεολογικά (πχ αλλοδαποί) μπορεί ν' ανήκεις κύριε ΔΓΔΑ στο 3% των Μολαϊτών, αλλά στο θέμα της πλατείας με βρήσκεις σύμφωνο. Δεν ξέρω βέβαια ποια ήταν η γνώμη σου στην "αρχή του κακού" το περασμένο καλοκαίρι, που άρχισαν όπως-όπως τα έργα

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα 6 Αυγούστου 2007 τα έργα έχουν ξανασταματήσει. Λένε ότι η σημερινή αντιπολίτευση έχει καταθέσει ένσταση. Ξέρει κανένας τίποτα;

http://molaoi.blogspot.com είπε...

Ναι η προσφυγή που υπογράφεται από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης έχει κατατεθεί. Θεωρούν ότι πρέπει να εφαρμοστούν κατά γράμμα αυτά που γράφει η μελέτη και να μη γίνει καμιά τροποποίηση. (σχόλιο στην πρώτη σελίδα)

Ανώνυμος είπε...

Όπως βλέπετε κύριοι το σχέδιο της πλατείας προχωρά.Άργησε λόγω προβλημάτων διαφόρων αλλά το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τους πάντες!Επιτέλους θα γίνουμε και εμείς μια σωστή κωμόπολη!

Ανώνυμος είπε...

Απέχουμε παρασάγγες από το να γίνουμε σωστή κωμόπολη, πόλη ή χωριό. Δεν γίνεσαι «σωστός» με 20 μέτρα δρόμο και λίγα φρού - φρού. Γίνεσαι και από αυτό αλλά δεν γίνεσαι μόνο μ’ αυτό.