* Οι μικροί και ασήμαντοι…

Πόσο μικροί και ασήμαντοι νιώθουμε όλοι εμείς όταν ανακαλύπτουμε τέτοιες προσπάθειες, τέτοια αποτελέσματα.
Εμείς γκρινιάζουμε στα θέματα και στα σχόλιά μας και κάποιοι μας βάζουν τα γυαλιά και μοιράζουν ελπίδες για αύριο.
Τι σημασία έχει αν είναι μικρότεροι, τι σημασία έχει αν υπήρξε ένας, δύο, τρεις ή ακόμη περισσότεροι που τράβηξαν τους άλλους;
Εγώ απλά τους βγάζω το καπέλο και το μόνο που έχω να πω σε όλους εσάς είναι «κάντε ένα κλικ» για να γεμίσετε από τα σημαντικά.
"παραδοσιακοί οικισμοί και φύση - οι νερόμυλοι των Μολάων"
Γυμνάσιο Μολάων. Μπράβο και πάλι μπράβο παιδιά!

4 Σχόλια από αναγνώστες:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!! Τέτοιο οδοιπορικό στο Λάρνακα και ακόμη πιο κάτω δεν είχα κάνει μόνος μου ούτε σαν Μολαΐτης. Η αξία της καταγραφής αυτών των πραγμάτων αυξάνει με το πέρασμα του χρόνου. Κάποιοι μαϊντανοί όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι συνέχεια παντού μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά!!!!Καλή σταδιοδρομία και μην ξεχνάτε ότι ο τόπος σας έχει ανάγκη. Κάποια στιγμή σίγουρα θα φύγετε για να σπουδάσετε αλλά σας χρειαζόμαστε πίσω.Παιδιά σαν κι εσάς σπανίζουν δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Ολοκληρωμένη δουλειά, Μπράβο.Υπάρχουν λάθη στον προσδιορισμό τη ς τοποθεσίας και την χρονολόγηση. Λείπει η ντόπια ονοματοδοσία των εξαρτημάτων και η ντόπια παράδοση και ποίηση.

Ανώνυμος είπε...

Για να αναφέρεσαι σε τόσο συγκεκριμένες ελλείψεις συμπεραίνω ότι έχεις άποψη και κάποιες επιπλέον γνώσεις για το θέμα π.χ. ντόπια ονοματοδοσία των εξαρτημάτων. Θα πρότεινα να τους ενημερώσεις σχετικά ώστε να αξιολογήσουν τα νέα στοιχεία και να τα προσθέσουν στην παρουσία τους.